Welkom op de website van HITit BV.
Op onze website kunt u vinden wat HITit voor uw organisatie kan betekenen.

Uw organisatie verandert voortdurend en ontwikkelt zich van een product-geörienteerde omgeving naar een klant gerichte omgeving. Klanten verwachten dat u hun processen met adequate, geavanceerde ICT-toepassingen kunt ondersteunen, dat u gesprekspartner voor hen bent en dat u hun wensen omzet in kant en klare (nieuwe) ICT-oplossingen.   Tevens stellen uw huidige klanten hogere eisen aan de geleverde ICT-diensten.
Kortom: u moet een hoogwaardige ICT-dienst leveren en de ICT-organisatie zodanig sturen dat dit mogelijk is. Het kan voorkomen dat u (nu) niet in staat bent deze vraagstukken op te lossen omdat er geen manager voor handen is. In deze situaties kan HITit uitkomst bieden.

 HITit BV
HITit BV is een onafhankelijk, specialistisch adviesbureau, dat resultaatgericht, pragmatisch en betrouwbaar adviseert en managementfuncties vervult (projectmanagement, programma-management en interim management).   De manager van HITit onderscheidt zich door zijn creatieve pragmatische aanpak, zijn professionaliteit en zijn betrokkenheid.

 Of vraagt u zich wel eens af:
Ben ik alleen in staat mijn huidige organisatie te veranderen in de door het management gewenste richting?
Welke aanpak kan ik het best kiezen om de beoogde veranderingen te realiseren?
Kan een projectmanager mij ondersteunen bij zon verbeteringstraject?
  Kan ik taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden tijdelijk uit handen geven aan een gespecialiseerde programma manager?
Waarvoor wordt een programma manager precies ingezet?
Welke rol vervult een programma manager in de organisatie?
Hoe lang duurt zon traject en wat levert het op?

 Onze Core-Business
Programma- en project management is een gespecialiseerde dienst van HITit die uw organisatie helpt bij het leiding geven aan veranderingen in uw organisatie.   Met een interim- of projectmanager van HITit bent u verzekerd van een onafhankelijke, deskundige manager die uw organisatie of project tot het gewenste resultaat brengen.